SICILIA

En aquesta ruta us oferirem una ruta per Sicília de 4 dies aproximadament, el temps d’estar a cada lloc pot variar segons els vostres interessos.

El primer que heu de fer quan arribeu a l’aeroport de Catània es dirigir-vos cap al centre de la ciutat. Podeu llogar la vostra caravana aquí: https://www.yescapa.es/alquilar-una-autocaravana-entre-particulares/sicilia/. Quan tingueu la caravana ja estareu apunt per emprendre el vostre viatge.

El primer dia us recomanem que el passeu a Siracusa, podreu gaudir del preciós Santuari de Santa Madonna, la font de Aretusa, Oreja de Diosino, les platges.

El següent dia us recomanem que aneu a Catània, podeu anar al volcà Etna, allà podreu caminar i pujar pels craters i gaudir d’unes vistes molt maques, també us recomanem que aneu al castell Ursino, la catedral, el Monastir de San Benedetto, l’Anfiteatre Romà, la Plaça Duomo, el Palau dels elefants…

Per el tercer dia, la ruta segeuix per Taormina,un poble petit però amb unes vistes extraodinaries, el teatre Grec i coneixer els carrers estrets de Taormina.

El seguent lloc es Mesina, famosa per la seva Catedral que va sobreviure a un terretremol, també podeu visitar los Gigantes, la Font de Orione, la de Gennaro, el famos museu Diocesano… També podeu aprofitar si fa bon temps banyar-vos a la platja de Pollaea, una platja amb aigues molt calides