NOVA YORK

RUTA PER NOVA YORK, PHILADELPHIA I WASHINGTON D.C. (8 días).

Sense cap dubte, si vas a estats units, has de passar per la seva capital, Washington DC, igual que l’anomenada capital del món Nueva York, i si ja de pas pots passar per algun altre lloc, entre Nova York i Washington: Philadelphia.

Començareu la ruta agafant un avió des de la vostra ciutat amb l’aeroport més proper, sigui , Barcelona o Madrid per dirigir-se cap a Nova York.

Resultado de imagen de nueva york"

Un cop a l’aeroport, haureu de dirigir-vos mitjançant els cartells cap a les oficines d’entreprise. Un cop allà demaneu per llogar una autocaravana per 8 dies, ja que són els dies que us recomanem. Un cop ja la tingueu, teniu dues opcions, o aparcar la caravana i anar a visitar una mica la ciutat, o bé, dirigir-vos cap al pàrquing de caravanes, agafar el metro i visitar la ciutat. La decisió està a les vostres mans, en tot cas la caravana, quan vulgueu dormir l’haureu d’aparcar si o si a 33rd Rd & 11th Street, Queens, Nueva York, EE. UU.t. Si aneu directament de l’aeroport al pàrquing, un cop aparcada la caravana, podeu agafar el metro de UnderGround Lounge, 10409 123rd St, South Richmond Hill, NY 11419, Estados Unidos i dirigir-vos cap a la zona que creieu més adequada per al moment, com per exemple l’empire state building. Si és així simplement us hi heu de dirigir amb el metro, està aproximadament a 40 minuts. En canvi si decidiu anar directament en caravana, podeu anar de l’aeroport al centre que està a 24 minuts. Un cop al centre, podeu visitar una mica el podeu visitar una mica o per sobre, que és lo que os recomanem, o bé visitar ja de primeres l’empire state building o anar al national museum. Un cop acabada la tarda sopeu i aneu cap al pàrquing de caravanes, però no hi podeu anar tard, ja que tanca a les 23:00. L’endemà el matí, us recomano visitar l’estàtua de la llibertat, i a la tarda depèn del que hàgeu fet la tarda del dia anterior féu una cosa o altra com visitar central park. L’endemà al matí, os recomanem visitar el Madisson Square Garden i a la tarda, podeu anar cap al centre per visitar el monument al World Trade Center, Time Square i ia cap a la nit podeu anar al Bryant Park o pujar al Top of the rock. Un cop el dia següent i l’últim, al matí podeu visitar la increïble barri de Brooklyn i de pas creuar el pont, i per acabar recorreu el High Line i us quedaran un parell o tres hores per fer el que vulgueu. Després ja podreu anar a dormir, i us lleveu ven d’hora, cap allà les 5:00 per dirigir-vos cap a Philadelphia.

Resultado de imagen de philadelphia"

Tardaríeu més o menys una hora tres quarts, un cop us estigueu apropant, us dirigiu cap a Philadelphia South / Clarksboro KOA, que és el càmping on estareu, allà podeu estar-hi una estona, descansar i quan siguin més o menys les 9:00 us dirigiu cap a la ciutat que està més o menys a 24 minuts. Un cop a la ciutat teniu vàries opcions, com que Philadelphia és una ciutat que es pot visitar a qualsevol hora del dia, us deixo aquí el que visitar en tres dies: Pujar les escales del museu d’art, visitar el Love Park, passejar per South Street, visitar i fer un tour per l’increïble Wells Fargo Center, passejar per Schuylkill Banks Boardwalk quan és faci fosc, visitar el museu d’art i ja per acabar, passejar i menjar a l Reading Terminal Market.

Resultado de imagen de washington"

Un cop els tres dies, ja us podreu dirigir cap a la Capital Washington, on està a més o menys 2 hores 45 minuts però vosaltress os heu de dirigir a Tall Chief RV & Camping Resort que està més o menys a 15 minuts del centre de la ciutat, heu de recordar en tot moment que només us hi estareu 3 dies per tant s’ha d’anar per feina i no distreure’s en accés. Tots els edificis es poden visitar en qualsevol hora del dia, per tant a continuació us poso els principals monuments que podeu visitar: el capítol, al casa blanca, el memorial lincoln, el monument a Washington, increïble estadi dels Washington Wizards Capital One Arena, el museu Smithsonian Son, el memorial nacional a la segona guerra mundial, i ja per acabar, la catedral nacional de Washington. Un cop ja us hàgeu estat els tres dies, us dirigiu cap a l’aeroport de Washington i ja hauríeu acabat aquesta increïble experiència!