MIAMI

MIAMI EN 3 DIÁS

L’aventura comença agafant un vol des del vostre aeroport més proper cap a l’aeroport de Miami, o més ben conegut cop Miami Airport. Un cop en terres Americanes us haureu de dirigir cap a les oficines de skyscanner i demanar per una autocaravana, la que us vagi més bé en funció del nombre de persones que sigueu. Un cop amb la caravana, us heu de dirigir cap al càmping on dormireu que es troba a Ctra. N-340, Km 1137, 43892 Miami, T un cop aquí ja podeu començar la vostre aventura visitant els carrers i monuments més característics de la ciutat de Florida.

El primer que farem en el nostre primer dia serà prendre el Skytrain (Gratuït), un entretingut recorregut pel centre que ens permetrà gaudir d’algunes panoràmiques interessants i conèixer el centre i la localització per la qual ens estarem movent. També anirem a visitarel Downtown és el centre financer, ple de gratacels i edificis força interessants, sembla com una petita porció de Nova York extret i col·locat allà. No és recomanable visitar-lo de nit. Al nord-oest de l’downtown trobem el Museu d’Art Perez de Miami (PAMM), allotjat en un preciós i modern edifici. En el seu interior ens espera una col·lecció d’art modern i contemporani molt important i amb gran influència d’artistes llatinoamericans. A nord de l’Downtown trobem el districte d’art Wynwood, un barri que està de moda gràcies a les seves galeries d’art contemporani així com els seus murals a l’aire lliure que han transformat l’estètica i l’ambient de barri.

Ens dirigim a l’estrella de Miami i la postal de Florida. Mentre travessem el gran pont que connecta Miami amb Miami Beach, gira’t i gaudeix de les vistes de l’Downtown des Aquí, és una imatge panoràmica preciosa i que t’encantarà. En acabar el pont ja hem arribat al nostre destí i és ara quan començarem a descobrir la veritable essència de la ciutat.

La primera parada serà Ocean Drive, al llarg de la South Beach, creuant pel districte Art Deco entre el carrer 5 i Lincoln Road. Els edificis de l’deco es van construir entre 1923 i 1943 i van ser restaurats en els anys 80. En Ocean Drive està l’antiga residència de Versace. I desenes de locals per menjar o prendre una copa, tots ells amb molt d’ambient, és obligat veure-ho de dia i sobretot de nit. Si creuem Ocean Drive veurem la immensa platja de South Beach, veurem les seves patinadors i la gent practicant esport a l’aire lliure. Sens dubte un ambient únic que val la pena gaudir en viu. La platja és bastant bonica, fina sorra de color gairebé blanc i un color d’aigua realment bell. Anar fins Ocean Drive al llarg de South Beach, passant pel districte Art Deco, que s’estén entre el carrer 5 i Lincoln Road. Restaurat en els anys 80, els edificis de l’deco de l’art construïts entre 1923 i 1943 van declinar totes les gammes de pastissos. Hi ha bogeries com la Casa Casuarina, l’antiga residència de Versace, que és una rèplica de l’Alhambra de Colom a Santo Domingo.