IRLANDA

CORK-LIMERICK-GALWAY-SLIGO-DONEGAL

Aquesta ruta per Irlanda us ofereix poder gaudir de les maravelloses vistes en caravana, la ruta es per la costa d’Irlanda, aixi que us anireu trobant amb precioses platjes, bahias, acantilats, petits pobles, miradors… Per saber on podeu deixarla caravana us recomenem la app dehttps://www.epeldano.com/portfolio/app-autocaravanas/, que us dirà campings possibles on podeu estacionar la vostra caravana . Durant aquest viatge podeu parar entre mig dels destins si voelu veure alguna cosa en concret. I sobretot gaudir del paisatge que veureu mentres conduiu.

Fins a cork podeu arribar amb el transport que vulgueu, un cop allà podeu visitaruna mica la ciutat.Més tard, us heu de dirigir a la botiga on llogareu la caravana i us explicaran amb detall tot el que necessiteu saber sobre el viatge. Us heu de dirigir a la botiga Campanda, la podreu llogar per uns 145€ per dia. https://es.campanda.com/autocaravana/irlanda/cork?sort=recommended:desc&pickupDate=2019-12-10T23:00:00.000Z&returnDate=2019-12-17T23:00:00.000Z&adultCount=1&childCount=0&infantCount=0&pickupLocation=Cork,%20Irlanda&pickupRadius=100&seats=0&sleeps=1&currency=EUR&unitSystem=metric

Un cop tingueu la caravana ja us podeu dirigir cap a limerik per la costa. Un cop arribats a Limerik  podeu visitar la ciutat.

La seguent parada es Galway, avans de arribari us recomenem que pareu als acantilats de moher, un lloc increible a mig camí entre Limerik i Galway, després de tot el trajecte per la costa, un cop arribats a Galway es imprescindible anar pels seus carrers, com shop street, una avinguda pelana de llum i vida, eyre square, les seves catedrals, kylemore… Més cap el vespre us recomenem anar a la bahía de Galway per veure unes precioses vistes de la posta de sol.

Un cop hagueu pogut visitar podeu anar al seguent destí, quan hagueu arribat a Sligo, podeu visitar Benbulben, unes precioses muntanyes plenes de natura, Glencar Lake, un llac ple de vistes increibles, Carrowmore Megalithic Cementery, un lloc amb increibles fites que visitar de tots tamanys, i per ulim us recomanem Rosses Point, una maravellosa platja on podras gaudir d’unes vistes increibles.

I ja per últim el vostre úlim destí serà Donegal, allà podeu visitar la ciutat, Ballimastocker, una platja imprecionant, las cascades de Glencar, Glencolmicille Folk Village, i visitar la marevellosa costa de Dolegal plena de preciosos paisatges.

Aqui hauria acabat el vostre viatge per Irlanda!