IRLANDA

CORK-LIMERICK-GALWAY-SLIGO-DONEGAL


Aquesta ruta per Irlanda us ofereix poder gaudir de les meravelloses vistes en caravana, la ruta és per la costa d’Irlanda, així que us anireu trobant amb precioses platges, badies, penya-segats, petits pobles, miradors… Per saber on podeu deixar la caravana us recomanem l’app de https://www.epeldano.com/portfolio/app-autocaravanas/, que us dirà càmpings possibles on podeu estacionar la vostra caravana . Durant aquest viatge podeu parar entremig dels destins si voleu veure alguna cosa en concret. I sobretot gaudir del paisatge que veureu mentre conduïu.

Fins a cork podeu arribar amb el transport que vulgueu, un cop allà podeu visitar una mica la ciutat. Més tard, us heu de dirigir a la botiga on llogareu la caravana i us explicaran amb detall tot el que necessiteu saber sobre el viatge. Us heu de dirigir a la botiga Campanda, la podreu llogar per uns 145€ per dia. https://es.campanda.com/autocaravana/irlanda/cork?sort=recommended:desc&pickupDate=2019-12-10T23:00:00.000Z&returnDate=2019-12-17T23:00:00.000Z&adultCount=1&childCount=0&infantCount=0&pickupLocation=Cork,%20Irlanda&pickupRadius=100&seats=0&sleeps=1¤cy=EUR&unitSystem=metric

Un cop tingueu la caravana ja us podeu dirigir cap a limerik per la costa. Un cop arribats a Limerik podeu visitar la ciutat.

La següent parada es Galway, abans de arribari us recomanem que pareu als penya-segats de moher, un lloc increïble a mig camí entre Limerik i Galway, després de tot el trajecte per la costa, un cop arribats a Galway es imprescindible anar pels seus carrers, com shop street, una avinguda pelana de llum i vida, eyre square, les seves catedrals, kylemore… Més cap al vespre us recomanem anar a la badia de Galway per veure unes precioses vistes de la posta de sol.

Un cop hàgeu pogut visitar podeu anar al següent destí, quan hàgeu arribat a Sligo, podeu visitar Benbulben, unes precioses muntanyes plenes de natura, Glencar Lake, un llac ple de vistes increïbles, Carrowmore Megalithic Cementery, un lloc amb increïbles fites que visitar de totes mides, i per últim us recomanem Rosses Point, una meravellosa platja on podràs gaudir d’unes vistes increïbles.

I ja per últim el vostre úlim destí serà Donegal, allà podeu visitar la ciutat, Ballimastocker, una platja imprecionant, las cascades de Glencar, Glencolmicille Folk Village, i visitar la marevellosa costa de Dolegal plena de preciosos paisatges.

Aquí hauria acabat el vostre viatge per Irlanda!