Experiències Personals

BERLÍN – MARC MENDEZ I SARA LOPEZ


El nostre destí va ser Berlín, ens va agradar molt l’experiència, la caravana va ser un molt bon mode de dormir i poder viatjar. Era el primer viatge que fèiem amb lacaravana.cat i sense cap dubte volem repetir. La ciutat ens va encantar encara que fes molt fred, vam poder visitar tot el que vam voler.

Resultado de imagen de berlin

GRÈCIA, ATENES – JOAN JORBA I RAFAEL RODRIGUEZ

Vam anar a Grècia, vam passar 4 dies a Atenes. Va ser un viatge per poder desconnectar i gaudir de les meravelloses vistes que Atenes ens oferia. Vam visitar l’Acròpolis, el barri de Plaka, i vam poder gaudir del meravellós paisatge que veiem un cop havíem pujat al Turó de Licabeto. Sens dubte repetirem! L’experiència amb la caravana va ser molt bona.

Resultado de imagen de GRECIA

LOS ANGELES- CARLA COSTA I VICTOR MELIDA

Vam gaudir de Los Angeles! Vam estar 6 dies per visitar la ciutat del teatre. Ens va agradar molt poder fer aquest viatge amb lacaravana.cat. Vam poder conèixer tota la ciutat i descobrir els llocs més macos. Vam visitar el Passeu de la Fama, les platjes de Malibú, Beverly Hills, el cartell de Hollywood… Va ser una experiència molt bona i tenim ganes de repetir-la!

Resultado de imagen de LOS ANGELES

NOVA YORK – ALEX CASTELLA I MARC DOMENECH

Vam viatjar a Nova York, allà hi vam passar 4 dies. Ens va agradar molt poder comptar amb la carvana, ja que era un molt bon lloc per alllotjar-nos, barato i eficaç. Vam poder conèixer la ciutat i disfrutar-la. Vam visitar times square, central park, el museu d’historia natural, l’empire state bulding, madison square garden i per últim la meravellosa estàtua de la llibertat. També vam poder conèixer tots els carrers i llocs més bonics de Nova York. Ens va agradar molt!

Resultado de imagen de nueva york

RIO DE JANEIRO – MARTA RUIZ I BIEL GIL

El nostre destí va ser Rio de Janeiro, vam ser-hi 5 dies amb la caravana. Va ser un viatge per conèixer una petita part de Brasil i poder desconnectar. Vam anar a la platja de Leblón, les faveles, les postes de sol i vam pujar caminant fins al Crist Resplendor, unes meravelloses vistes que ens van deixar impactats, molt recomanables! Ens va agradar molt Rio de Janeiro, tot i que encara ens van quedar moltes coses per veure. Ens va encantar!

Imagen relacionada

CUSCO, PERÚ – XENIA LOPEZ I LAURA PUIG

Durant les nostres vacances, vam optar per anar a Cusco, un lloc preciós. Ens vam poder moure amb la caravana, i va ser molt agradable, ja que cada dia ens despertàvem amb un paisatge diferent, i les vistes eren increïbles. Vam visitar la plaça de les armes, el barri de Sant Blas, el carrer Loreto, la pedra dels 12 angles, el mercat de Sant Pedro, El Valle Sagrado. La última part del viatge va ser la que més ens va agradar, vam anar a la muntanya del Machu Pichu i la muntanya Arcoíris, ens va fascinar! Recomano a tothom fer aquests viatges amb lacaravana.cat.

Imagen relacionada

WASHINGTON -RAÚL ALVAREZ I SARA MENDEZ

Nosaltres vam anar a Washington, allà ens vam moure amb la caravana i va ser casa nostra per uns dies, va ser molt còmode i una forma molt bona de viatjar! Allà vam poder descobrir la ciutat i vam visitar El Capitoli, Casa Blanca, els Memorials de Washington, el cementiri Nacional de Arglinton, la galeria nacional i molt més. Ens ho vam passar molt bé!

Resultat d'imatges de washington