Amèrica del Sud

PERÚ

CUSCOAquesta ruta només és per Cusco, ja que el Perú és molt gran i passaríeu molta estona de trajecte. Per tant hem dissenyat aquesta ruta perquè pugueu gaudir de Cusco amb tranquil·litat.

Quan hàgeu arribat a Cusco, us heu de dirigir a buscar l’autocaravana al carrer Victor Raul Haya de la Torre. Un cop tingueu la caravana, només us queda gaudir dels dies que passareu amb la carvana.

Imatge relacionada

La caravana la podeu anar deixant a diferents càmpings segons si voleu canviar el recorregut de les visites, això us ho podeu gestionar com vulgueu. Aquí us deixarem alguns camins de Cusco per si ús interessen:
Salkantay Trek , Quinta Lala, SAN carlos camping, Inkas camping….


Aquestes són recomanacions de llocs als quals podeu arribar amb la caravana amb un parell d’hores per conèixer els llocs més bonics de Cusco: podeu anar a la plaça de les armes, el barri de Sant Blas, Qorikancha , el Convento de Sant Domingo, la “Calle Loreto” , “la Piedra de los 12 ángulos”, el mercat de Sant Pedro, el Valle Sagrado… Per últim us deixem els 2 llocs més espectaculars dels voltants de Cusco, la montanya de los 7 colores, aquesta està una mica més allunyada i ús la recomanem que us deixeu aquesta visita pels últims dies, les vistes són espectaculars. I el Macchu Picchu, un lloc increïble que està a molta poca estona amb la caravana.

Resultat d'imatges de cusco
Macchu Picchu
Montanya dels 7 colors

També us recomanem que feu excurcions per les montanyes de Cusco que us encantaran i podreu veure la diversitat de paissatge que hi ha.

Tamé us deixem alguns llocs on podeu menjar que us sorprendran i tenen un estil diferent :Museo del Pisco, Green Point,  Chakruna Burguers,  Chakruna Burguers, Museo del Café…