Amèrica del Sud

PERÚ

CUSCO

Aquesta ruta només es per Cusco, ja que Perú es molt gran i passarieu molta estona de trajecte. Per tant hem dissenyat aquesta ruta perque pogueu gaudir de Cusco amb tranquilitat

Quan hagueu arribat a Cusco, us heu de dirigir a buscar la autocaravana al carrer Victor Raul Haya de la Torre. Un cop tingueu la caravana, només us queda gaudir dels dies que passareu amb la carvana.

Imatge relacionada

La caravana la podeu anar deixant a diferents campings segons si voleu canviar el recorregunt de les visites, això us ho podeu gestionar com vulgueu. Aqui us deixarem alguns camings de Cusco per si us interesen:
Salkantay Trek , Quinta Lala, SAN carlos camping, Inkas camping….


Aquestes son recomenacions de llocs als cuals podeu arribar amb la caravana amb un parell d’hores per coneixer els llocs més bonics de Cusco: podeu anar a la plaça de les armes, el barri de Sant Blas, Qorikancha , el Convento de Sant Domingo, la “Calle Loreto” , “la Piedra de los 12 ángulos”, el mercat de Sant Pedro, el Valle Sagrado… Per últim us deixem els 2 llocs més espectaculars dels voltants de Cusco, la montanya de los 7 colores, aquesta esta una mica més allunyada i us la recomenem que us deixeu aquesta visita per els ultims dies, les vistes són espectaculars. I el Macchu Picchu, un lloc increible que esta a molta poca estona amb la caravana.

Resultat d'imatges de cusco
Macchu Picchu
Montanya dels 7 colors

També us recomanem que feu excurcions per les montanyes de Cusco que us encantaran i podreu veure la diversitat de paissatge que hi ha.

Tamé us deixem alguns llocs on podeu menjar que us sorprendran i tenen un estil diferent :Museo del Pisco, Green Point,  Chakruna Burguers,  Chakruna Burguers, Museo del Café…